99,00 zł
Cena regularna:
130,00 zł
18,90 zł
Cena regularna:
22,95 zł
95,00 zł
Cena regularna:
99,90 zł
Zestaw bezcukrowych syropów do kawy Monin
Opis
Zestaw bezcukrowych syropów do kawy Monin - Karmel, Wanilia i Orzech Laskowy
Syropy do napojów są obowiązkowym wyposażeniem każdego baru, zarówno domowego, jak i profesjonalnego.
Są ważnym składnikiem praktycznie każdego drinka. Szeroka gama smaków pozwala skomponować dowolny koktajl.
Syropy Monin są najwyższej jakości i stanowią atrakcyjny dodatek do drinków, kawy, deserów czy piwa. Francuska marka klasy premium dostarcza innowacyjne rozwiązania smakowe dla smakoszy oparte na ponad stuletniej tradycji tradycyjnych napojów rzemieślniczych.
Cechy produktu:
- pojemność: 3 x 700 ml
- smak: Karmel, Wanilia i Orzech Laskowy
- zastosowanie: kawy, shake'i, desery
- producent: Monin
Karmel, czyli karemelizowany cukier, tradycyjnie otrzymywany jest w wyniku roztapiania się cukru. Bogaty smak i kolor karmelu pochodzą z procesu ogrzewania i stopienia cukru.
Syrop MONIN Bezcukrowy Karmelowy jest robiony z sukralozy- bezkalorycznego słodzika. Sukraloza jest bezpośrednio otrzymywana z cukru: jest słodka i nie ma metalicznego posmaku, który obecny jest przy innych słodzikach. Syrop ten był wielokrotnie testowany i został zatwierdzony w 1991 roku.
Jest bezpieczny dla wszystkich: dzieci, kobiet w ciąży, diabetyków. Ciesz się pełnią smaku karmelu… z czystym sumieniem!
Żeby stworzyć najlepszy syrop waniliowy na świecie, trzeba zacząć od najlepszego ekstraktu z wanilii na świecie. Od ponad 90 lat MONIN używa najlepszego ekstraktu wanilii prosto z Madagaskaru. To właśnie dzięki temu ekstraktowi smak wanilii w produktach MONIN jest tak wyjątkowy.
Sprawdź jak MONIN Wanilia zamieni Twoje napoje w coś jeszcze bardziej wyjątkowego! MONIN Bezcukrowa Wanilia robiony jest z sukralozy- bezkalorycznego słodzika. Sukraloza jest bezpośrednio otrzymywana z cukru: jest słodka i nie ma metalicznego posmaku, który obecny jest przy innych słodzikach.
Syrop ten był wielokrotnie testowany i został zatwierdzony w 1991 roku. Jest bezpieczny dla wszystkich: dzieci, kobiet w ciąży, diabetyków. Ciesz się pełnią smaku wanilii… z czystym sumieniem!
Mimo, że orzech laskowy był już doceniany w czasach starożytnych to jego ogromna popularność w dzisiejszych czasach jest po części dzięki branży kawowej.
Są dwie metody zbierania orzechów: pierwsza to czekanie aż same spadną lub poprzez trzęsienie drzewem orzechowca. Dzięki syropowi MONIN Bezcukrowy Orzech nie trzeba niczym trząść by móc otrzymać świeży smak orzechu i wzbogacić nim smak swoich napojów!
Syrop MONIN Bezcukrowy Orzech robiony jest z sukralozy- bezkalorycznego słodzika. Sukraloza jest bezpośrednio otrzymywana z cukru: jest słodka i nie ma metalicznego posmaku, który obecny jest przy innych słodzikach. Syrop ten był wielokrotnie testowany i został zatwierdzony w 1991 roku.